دکتر ابراهیم جعفری
دکتر ابراهیم جعفری

دکتر ابراهیم جعفری

فرهنگی

عادل فردوسی پور برنده جایزه معتبر سوتای دانشگاه صنعتی شریف شد


رونمایی جنجالی عادل فردوسی پور از همسرش+ عکس و بیوگرافی



#عادل_فردوسی_پور برنده جایزه معتبر #سوتای #دانشگاه_صنعتی_شریف شد




 انجمن فارغ التحصیلان دانشگاه صنعتی شریف ( SUTA ) جایزه سال ۲۰۲۰ خود را به عادل فردوسی پور اهدا کرد.

 این انجمن که مقر آن در سن‌دیگو آمریکاست، با هدف افزایش ارتباط‌های آکادمیک و حرفه‌ای بین اعضای خانواده بزرگ دانشگاه شریف در داخل و خارج از کشور تاسیس شده است. سوتا هر دو سال یک بار در چند بخش جوایزی به چهره‌های نخبه و درخشان فعلی و سابق دانشگاه صنعتی شریف اهدا می‌کند.

 #سوتا در سال 1370، به همت مسئولین وقت دانشگاه و با همراهی عده‌ای از فارغ‌التحصیلان به منظور برقراری و تقویت پیوند میان فارغ‌التحصیلان با یکدیگر از یک سو و فارغ‌التحصیلان و دانشگاه از سوی دیگر پایه‌گذاری گردید. این انجمن شبکه ای است میان صدها نفری که همه ساله وارد دانشگاه صنعتی شریف شده و پس از فراگیری رشته‌های علوم و مهندسی، این دانشگاه را ترک می کنند؛ میان آنان که هم‌اکنون در دانشگاه به آموزش اشتغال دارند و آنان که آموخته‌ها را به کار گرفته و آزموده‌اند. حاصل این پیوندها جامعه‌ای را تشکیل می دهد که قرار است به گونه‌ای متفاوت از تفکر غالب بیندیشد و راهکارهایی را برگزیند که از شیوه های متعارف متفاوت باشد.

 این انجمن که نهادی منسجم، یادگیرنده و ثروت آفرین است، مورد وثوق و تاثیرگذار بر فارغ التحصیلان، دانشجویان، نظام آموزشی، صنعت، جامعه و دولت بوده و نقش موثری در ارتقای جایگاه و اثرگذاری دانشگاه شریف در سطح ملی و بین المللی و نیز در شکل گیری مراکز تحقیقاتی و جذب و اجرای پروژه های پژوهشی و تامین بخشی از درآمد سالانه دانشگاه داشته و اعضای آن در هدف گذاری و پیشبرد اهداف نظام آموزشی کشور مشارکت ساختاریافته دارند.

 بر اساس بیانیه رسمی انجمن دانشگاه صنعتی شریف، جایزه #دستاورد_فارغ‌التحصیلان این انجمن در سال ۲۰۲۰ به #عادل_فردوسی_پور اهدا شده است.

 در بخش‌هایی از این بیانیه آمده است: «امسال، SUTA دکتر عادل فردوسی‌پور، مجری برنامه محبوب نود و استاد دانشکده صنایع در دانشگاه صنعتی شریف را به عنوان برنده جایزه دستاورد فارغ‌التحصیلان انتخاب کرده است. او در دوران کاری فوق‌العاده به عنوان تهیه کننده و مجری، نهایت حرفه‌ای گری، هوشمندی، جذبه و شخصیت محکم و تسلیم ناپذیر خود را نشان داده است. عادل فردوسی‌پور یک مثال عالی از این است که چطور ترکیب سیستم آموزشی در کلاسِ جهانیِ دانشگاه با اشتیاق و علایق شخصی فرد، می‌تواند منجر به خلق داستان‌های موفقیت‌آمیز در مسیر‌هایی فراتر از زمینه‌های صرفا علمی شود و از راهی متفاوت به سربلندی جامعه کمک کند.»

 لازم به یادآوری است که پروفسور محمود تبیانی استاد پیشین دانشگاه صنعتی شریف، پروفسور بهرخ خوشنویس استاد دانشگاه کالیفرنیای جنوبی، پروفسور مونا جراحی از دانشگاه کالیفرنیا و مهندس حسام آرمندهی کارآفرین برتر از برندگان سال‌های گذشته جایزه انجمن دانشگاه شریف بوده‌اند.

 خوشبختانه رسانه ها خبر داده اند که با آغاز #بیستمین_دوره_لیگ_حرفه_ای فوتبال، بار دیگر عادل فردوسی پور تهیه کننده برنامه متوقف شده ۹۰ در شبکه های اینترنتی، برنامه #نود_نو را تهیه و اجرا خواهد کرد که هر هفته دوشنبه ها پخش می شود.

 با عرض تبریک به این چهره محبوب فرهنگی و ورزشی که طی سال های متمادی با تهیه برنامه ورزشی ۹۰ راه گشای  #گفتمان_انتقادی در سیمای جمهوری اسلامی بود و مخاطبان بسیاری را به سوی خود جلب کرد، توفیق روزافزون اش را از خداوند متعال مسئلت می نماییم.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.